gyengénlátóknak nyomtatás url elküldése emailben
 
Kérődző szerkezetátalakítási program – állategység lekérdező alkalmazást indít az MVH
2012-11-28 10:51
Felhívjuk a kérődző szerkezetátalakítási programban részt vevő ügyfeleink figyelmét, hogy a képzési, illetve foglalkoztatási feltételek teljesítéséhez szükséges állategység meghatározását segítő alkalmazást indít az MVH.

Kérődző szerkezetátalakítási program – állategység lekérdező alkalmazást indít az MVHA húsmarha és a juh ágazatokban nyújtott kérődző szerkezetátalakítási nemzeti program Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott különleges támogatásának igénybevételéhez kapcsolódó feltételek megállapításáról szóló 22/2012. (III. 9.) VM rendelet értelmében 2013-tól kezdődően évente február 15-ig köteles nyilatkozni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által rendszeresített és honlapján közzétett nyomtatványon a személyi azonosításhoz szükséges adatokon túl a megelőző naptári évre vállalt kötelezettség teljesítéséről és annak módjáról.

Ugyanezen jogszabály értelmében, aki a foglalkozatás nemzeti programot választotta, a referencia anyatehén-, hízottbika- és anyajuh állományt alapul véve minden 80 állategysége után egy fő teljes munkaidőben történő foglalkoztatását, vagy naptári évente 2080 munkaóra elismert élőmunka ráfordítás biztosítását vállalta, így a nyilatkozat kitöltéséhez segítséget nyújthat a lekérdező felület használata.

Amennyiben az ügyfél választott nemzeti programja képzés, akkor a képzésen vagy képzéseken résztvevők számát úgy kell meghatározni, hogy a referencia anyatehén-, hízottbika-, illetve anyajuh állományt alapul véve minden megkezdett 300 állategysége után egy befejezett képzést kell teljesíteni.

Az alkalmazást megnyitva, az ügyfél-regisztrációs szám megadása után az MVH által megállapított állategységet adja eredményül a lekérdező felület. Jelenleg azon ügyfelek esetében szerepel az állategység, akik már rendelkeznek jogosultság kiosztásról szóló helyt adó, vagy részben helyt adó döntéssel.

A lekérdező az alábbi linken érhető el.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a nyilatkozatra vonatkozóan a későbbiekben külön MVH Közlemény kerül megjelentetésre.

 

 

 

Az online ügyfélszolgálati rendszer kibővítésre került az MVH-nál, így az összes EMVA-ból finanszírozott jogcím és az Egységes Kérelem jogcímeivel kapcsolatos információk elérhetőek az www.mvh.gov.hu oldalon az Elektronikus ügyintézés menüpont Ügyfél tájékoztatási rendszer alkalmazásban.
A naprakész tájékozódás érdekében vegyék igénybe az MVH hírlevél szolgáltatását és regisztráljanak a www.mvh.gov.hu oldalon.

Keresés

Kategória
Alkalmazások
Euro-árfolyam
Az Európai Központ Bank hivatalos (referencia) átváltási kulcsa
Dátum 1 Euro
2015-10-09 311,59

2015-10-08 312,17

2015-10-07 312,17

2015-10-06 313,58

2015-10-05 311,9
Hírlevél
Hírlevél feliratkozás

 

 
Adatvédelem | A honlapról | Elérhetőségek | Impresszum | Jogok és feltételek | Honlaptérkép