Hírek Hírek

Az MVH folyamatos ütemben teljesíti a szőlőültetvény szerkezetátalakítási kifizetéseket

A szőlőültetvények szerkezetátalakítására és -átállítására vonatkozó szabályozásról szóló 142/2012. (XII. 27.) VM rendelet értelmében a támogatási kérelmeket 2016. július 15-ig lehetett benyújtani Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). A benyújtási határidőt követő hét végéig 2701 darab támogatási kérelem érkezett be közel 1500 gazdálkodótól.

ERDŐGAZDÁLKODÓK FIGYELEM!

A VP5-8.6.2-16 – Erdei termelési potenciál mobilizálást szolgáló tevékenységek pályázati felhívás kifizetési kérelmek benyújtása a mai nappal, 2016. július 22–vel megkezdődött.

Fűszerpaprika-termelők figyelem! Augusztus 5-éig lehet benyújtani a támogatási kérelmeket

A fűszerpaprika-termelők mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló 37/2014 (IV. 4.) VM rendelet alapján a termelők a minőségi fűszerpaprika termelése céljából vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű támogatást igényelhetnek a fémzárolt vetőmag költségeinek részbeni kompenzálására.

A Miniszterelnökség felfüggeszti a szarvasmarha-, a sertés- és a baromfitartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázati felhívásait

A Vidékfejlesztési Program keretében 2016. március 25-én megjelent „Baromfitartó telepek korszerűsítése”, „Sertéstartó telepek korszerűsítése”, valamint „Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése” című pályázatok felfüggesztéséről döntött az Irányító Hatóság.

Termeléshez kötött és átmeneti nemzeti anyatehéntartás támogatási döntéssel kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!

Értesítjük Önöket, hogy az MVH Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltsége 2016. július 18. nappal elköltözik.